Jonatan Molaug Dickeniin!

MolaugDicken on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaan viivapelaajan – Jonatan Molaugin kanssa. Käsipallo-oppinsa Norjassa saanut Molaug siirtyy joukkueeseen Halsum HK:n organisaatiosta. Nuoresta iästään huolimatta Molaug on ehtinyt jo kasvaa varsin kunnioitettaviin mittoihin. 198 cm ja 102 kg tarkoittavat, että joukkueen toinen viivajärkäle Armi Pärt (205cm/115kg) saa hyvän parin keskuspuolustuksen tilkitsemiseen. Puolustusosaamisen lisäksi Molaug tuo myös vaihtoehtoja joukkueen hyökkäyspeliin. Viivalla operoinnin lisäksi Jonatan pystyy myös 9metrin pelaamiseen.

Jonatanilla on vahvat juuret Suomessa ja hän on ollut jo vuosia tuttu näky Suomen ikäkausimaajoukkueissa. Tällä hetkellä Jonatan kuuluu heinäkuun M20 EM-Kilpailuihin valmistautuvaa P02 Maajoukkueeseen. Mielenkiintoisena yksityiskohtana ja kunnioituksen osoituksena Suomalaisille juurilleen voidaan mainita, että ensikaudella Jonatan tulee kantamaan pelipaitansa selässä äitinsä sukunimeä ”Lehti”.

Jonatan kommentoi itse siirtoaan Dickeniin näin (käännetty englannista):
”Kun kuulin mahdollisuudesta siirtyä Suomeen ja Dickeniin, niin päätöstä ei tarvinnut epäröidä. Olen kuullut paljon hyvää seurasta ja etenkin siitä, miten seura kehittää nuoria pelaajia. Lisäksi minulla oli hyvä keskustelu valmentajan kanssa, joka vielä vahvisti tunnetta siirtymisen puolesta. Tämä on uusi ja haastava vaihe urallani, mutta olen valmis ottamaan sen.”

Päävalmentaja Ken Sirenius saa Molaugista tärkeän palasen ensikauden joukkueeseen ja kommentoi siirtoa näin: ” Jonatan on mielenkiintoinen lisä joukkueeseen. Nuori pelaaja joka pystyy pelaamaan usealla pelipaikalla, eteenkin puolustuspeli vahvuutena. Motivaatio kehittyä ja ottaa uudet haasteet vastaan ovat tervetulleita. ”

Joukkuueen kasaamisesta vastaava GM Jukka Kamula vaikutti myös tyytyväiseltä sopimuksen syntyyn: ”Olen erittäin tyytyväinen Jonatanin siirtymiseen meille. Hänestä saamme hyvän lisän joukkueeseen monelle eri osa-alueelle. Erityisen iloinen olen siitä, että monivuotinen työ nuorten pelaajien kehittämisessä alkaa näkyä ja Jonatanin kaltaiset eteenpäin pyrkivät nuoret pelaajat kokevat Dickenin parhaaksi vaihtoehdoksi.”

Jonatan liittyy joukkueen vahvuuteen elokuun alussa. Tässä vaiheessa toivotamme hänelle tsemppiä maajoukkuepeleihin.

Tervetuloa Jonatan!

 

Lisätiedot: Jukka Kamula, GM. 0505779784

Back to Top