Anton Koskue Dickeniin!

koskueDickenin edustusjoukkue on tehnyt Anton Koskuen kanssa sopimuksen, joka kattaa kuluvan kauden sekä kauden 2023–2024. Anton siirtyy Dickeniin Füchse Berlinin organisaatiosta.

Vuonna 2005 syntynyt Koskue on ikäluokkansa lupaavimpia pelaajia. Kiffenissä ja HIFK:ssa ja GrIFK:ssa käsipallo-oppinsa saanut pelinrakentajan paikalla viihtyvä Anton kuuluukin ikäkausimaajoukkueen runkopelaajiin. Lisäksi Koskue on mukana Urhean Käsipalloakatemiassa.

Anton itse kommentoi siirtoaan näin:
”Todella innolla odotan loppukautta ja seuraavaa kautta Dickenin riveissä. Dicken on pienestä asti ollut minulle tuttu seura ja valinta siirtyä Dickeniin tuntuu minulle tässä vaiheessa uraa oikealta. Keskustelut Dickenin kanssa sujuivat hyvin ja treeneissä olen saanut hyvän ja ammattilaismaisen kuvan treeneistä ja toiminnasta.”

Lahjakkaana ja ulottuvana (195cm) pelaajana Koskue tuo jo nyt hyvän lisän joukkueen hyökkäys- ja puolustuspelaamiseen. Onkin kiinnostavaa nähdä miten Dickenin kokeneiden pelaajien apu tulee näkymään Antonin kehityksessä. Tavoitteena on, että seuraavat 1,5 kautta Dickenissä valmistavat Koskuen kansainvälisille kentille.

Päävalmentaja Sirenius kommentoi Anton Koskuen siirtoa seuraavasti:
”Anton lahjakas nuori pelaaja, jolla on määrätietoisen harjoittelun kautta mahdollisuus päästä pitkälle. Joukkueelle hän tuo jo nyt laatua tekemiseen!”

Koskue on edustuskelpoinen heti ja on mahdollista, että herra nähdään punapaidassa jo lauantaina, kun joukkue kohtaa GrIFK:n Pirkkolassa.

Loppuun joukkueen GM:n mietteet siirrosta:
”Mahtava homma, että saimme Antonin mukaan! Kun kuulimme, että Anton etsii seuraa Suomesta, olimme luonnollisesti heti kiinnostuneita ja tämän jälkeen asiat sujuivat nopeasti. Anton on ammattimaisesti urheiluun suhtautuva ja eteenpäin pyrkivä pelaaja. Olemme pystyneet auttamaan jo useita pelaajia ulkomaan kentille viimevuosina ja tämä työ näkyy nyt siinä, että Antonin kaltaiset pelaajat kokevat meidät hyväksi paikaksi kehittyä ja menestyä!”

Tervetuloa Anton!

Lisätiedot:

Jukka Kamula, General Manager
0505779784

Ken Sirenius, Päävalmentaja
0406746307

 

Back to Top