GrIFK Pirkkolaan lauantaina - Härkäviikot alkavat!

graniKinkut on syöty ja raketit ammuttu, joten on vihdoin aika palata Liigan pelikentille! Ja pelattavaa tulee riittämään. Joukkue aloittaa lauantaisesta granimittelöstä lähes ennennäkemättömän 14 päivän ja viiden pelin putken. Joukkue pelaa siis lähes 1/3 runkosarjasta kahdessa viikossa. Tilanne tulee asettamaan valmennuksen tiukkaan paikkaa siitä, että miten joukkueen jalat ja kädet tulee riittämään kaikkiin otteluihin.

Mutta sitten itse otteluun. GrIFK:ta vastaan käydyt kamppailut ovat kohonneet ehdottomasti liigan kovimpiin derbyihin. Ennakkoasetelmista huolimatta, ei ikinä tiedä etukäteen, kuinka ottelut tulevat päättymään. Tällä kaudella ensimmäisessä kohtaamisessa alakynnestä lähtenyt Dicken taisteli hyvän tasapelin, kun taas toisessa ottelussa Kauniaisissa joukkue mureni kuin piparkakkutalo loppiaisena GrIFK:n käsittelyssä. Joka tapauksessa odotuksissa on kiinnostava ottelu!

Joukkueen joulutauko on sujunut varsin ehjissä merkeissä. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja muutamaa maajoukkuemiestä lukuun ottamatta lähes täydellä miehistöllä. Onpa mukaan tullut jopa uusi pelaaja juuri julkaistun Anton Koskuen muodossa. Joulutauolle lähdettäessä joukkueen sisäistä maalipörssiä pitivät hallussaan Roni Syrjälä (72 maalia), Filip Söderlund (70 maalia) ja Benjamin Peitsaro (64 maalia). Näiltä herroilta on syytä odottaa tehoja myös lauantaina, jos Grani halutaan kaataa. Suuressa roolissa tulee myös olemaan alkukaudella epätasaisesti pelannut puolustus. Tätäkin puolta on hiottu tauon aikana.

GrIFK:n joulutauolla on ainakin juhlittu yhden pelaajan häitä. Dicken onnittelee tuoretta avioparia! Pelillisellä puolella Granin osalta katseet kääntyvät varmasti mahtisyksyn pelanneeseen Patrick Roslanderiin. Herra käänsi lähes yksin useamman pelin voiton vihreäpaidoille ja tulee varmasti olemaan vaikea ohitettava myös lauantaina vanhassa kotihallissaan. Muista pelaajista seurantaan kannattaa ottaa tuore maajoukkuemies, oikealla laidalla viilettävä Fredrik Von Troil, sekä joukkueen maalipyssy Peik Sjöblom (75 maalia). Granin peli perustuu nopeisiin ja vahvoihin vastahyökkäyksiin, sekä organisoituun asemapeliin, joten kotijoukkueen on syytä laittaa maalipaikat sisään ja puolustaa maltilla.

Tule seuraamaan handisliigan klassikkoa paikan päälle! Ottelu pelataan Pirkkolassa lauantaina 14.1 klo 16. Liput kannattaa ostaa ennakkoon tästä https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23

Nähdään Pirkkolassa!

 

Back to Top