Benjamin Peitsarolle kahden vuoden jatkosopimus!

04 Benjamin Peitsaro 1Vaikka pelit ovat juuri nyt kiihkeimmillään, niin samanaikaisesti työ tulevan kauden joukkueen rakentamiseksi on myös vahvasti käynnissä. Yksi tärkeä palannen tulevalle kaudelle loksahti paikalleen, kun joukkueen yksi tärkeimmistä syömähampaista – Benjamin Peitsaro on allekirjoittanut sopimuksen, joka kattaa tulevan 23-24, sekä myös kauden 24-25!

Vuonna 2003 syntynyt Peitsaro on viimeistään tällä kaudella noussut liigan eliittiin. Kuluvan kauden aikana Peitsaro on viimeistellyt 14 liigaottelussa 71 maalia, joka oikeuttaa joukkueen sisäisen maalipörssin kolmanteen sijaan ja koko liigassa kahdeksannelle sijalle. Lisäksi ”Benkun” kehityskäyrä on osoittanut kauden mittaan vahvasti ylöspäin. Nuoresta iästään huolimatta Peitsaro on ehtinyt viimeistellä 151 maalia 54 liigapelissä.

Joukkueen GM Jukka Kamula kommentoi sopimusuutista seuraavasti:

”Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin asia hoidettua Benjaminin kanssa näin sujuvasti. Benkku on jo nyt meille todella tärkeä palanen joukkuetta, joten huikea homma että saamme nauttia hänen peliesityksistään ja seurata kehitystä vielä kahden seuraavan kauden ajan.”

Yleisesti joukkueen rakennuksen suhteen Kamulalta saatiin vielä puristettua tietoja seuraavasti:

Tavoitteena on pitää nykyinen runko ja löytää muutama täsmävahvistus mukaan. Tällä hetkellä tämä tavoite näyttää suhteellisen realistiselta. Meillä on tosi mielenkiintoinen sekoitus kokeneita liigapelaajia ja muutama ehkäpä Suomen kiinnostavimmista nuorista pelaajista. Ei tämä joukkueen rakennus ikinä helppoa ole, mutta nyt näyttää aika hyvältä”

Lisää sopimusuutisia saadaan lähiaikoina.

Lisätiedot:

Jukka Kamula, GM. 050577984

 

Back to Top