SIF vierailee Pirkkolassa lauantaina!

SIF1Jatkosarjan toiseksi viimeinen ottelu pelataan ensiviikon lauantaina 4.3 klo 17.00 kun vastaan tulee Siuntion ylpeys SIF. Joukkueet pelasivat myös edellisen ottelun vastakkain. Tuolloin Siuntion Fennia Areenalla käyty peli päättyi Dickenin hyväksi luvuin 22–29. Ottelun merkitys on suuri. Voitolla joukkue varmistaa alemman jatkosarjan kärkisijan, mutta tappio avaisi vielä Siuntiolle mahdollisuuden kavuta kärkeen.

SIF on ison energian joukkue, joten ottelun kannalta tärkeää on saada peli kontrolloitua heti alusta alkaen. Jos keltapaidat päästetään flow-tilaan, niin heidän pysäyttämisestä tulee monin kerroin vaikeampaa. Vierailijoiden osalta seurantaa kannattaa ottaa monipuolisesti viimeitelevä ja aina loppuun asti taisteleva joukkueen sielu Anton Luuppala. Lisäksi pelipäälle sattuessaan vanha Dicken kasvatti Christoffer Modig pystyy aiheuttamaan kotijoukkueen puolustukselle ongelmia takaheitoillaan.

Kotijoukkue pääsee otteluun aikalailla ehjällä kokoonpanolla. Seurantaan kannattaa tällä kertaa napata joukkueen kokeneemmasta kaartista herrat Broman & Broman ja Laitinen. Herroista huomaa, että kevätaurinko alkaa jo lämmittämään ja peliotteet ovat olleet sen mukaisia.

Ottelu alkaa lauantaina klo 17. Liput voit ostaa kätevästi ennakkoon ositteesta: https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23

Jos ette pääse hallille, niin ottelu on katsottavissa Handistv:stä: https://solidsport.com/dickenmiehet Liittymällä kuukausikannattajiksi (9,90€/kk). Joukkue saa puolet tuotosta. Kuukausitilaajina saatte paitsi Dickenin koti- ja vierasottelut, niin myös kaikki SM-liigan ottelut.

Back to Top