Voitto ensimmäisestä puolivälierästä – Lauantaina jatketaan Pirkkolassa!

HIFK2Keskiviikkona alkoivat käsipalloliigan välierät kahdella derbylla. Dickenin osalta oma kamppailu oli Helsingin Urheilutalolla HIFK:ta vastaan. Tähtirinnat olivat voittaneet jokaisen kohtaamisen tähän mennessä muutaman maalin marginaalilla, joten lähtökohdat olivat mielenkiintoiset.

Ottelun ensimmäinen puoliaika etenikin ennakkokaavailujen mukaisesti. Joukkueet tekivät maaleja suhteellisen tasaiseen tahtiin ja isompia eroja ei päässyt syntymään. Dicken siirtyi tauolle kahden maalin johdossa tauolle Timmy Thorin tahtomaalin siivittämän.

Toisen puoliajan alku lähti käyntiin Dickenin johdolla. Herrat Benjamin Peitsaro ja Filip Söderlund kasvattivat johtoaseman pian jo kuuteen maaliin ja tässä vaiheessa kotijoukkueen peli-ilmeessä alkoi näkyä epävarmuuden merkkejä. Erän toinen puolisko edettiin tasaisissa merkeissä, mutta kuitenkin niin että HIFK ei missään vaiheessa päässyt kunnolla haastamaan ottelun voitosta. Lopulta taululla seisoi selkeän oloinen 20-25 voitto ja ensimmäinen kiinnitys välieriin lähti Dickenin matkassa Pirkkolaan.

HIFK:n parasta antia pelissä oli Joel Hagströmin esitys. Nuori pelintekijä haastoi, heitti ja rakensi paikkoja joukkuekavereilleen, mutta lopulta jäi varsin yksin. Muutaman runkopelaajan poissaolo näkyi selvästi joukkueen esityksessä.

Dickenin puolelta kolme tähteä ja ottelun vakuuttavimman pelaajan palkinnon nappasi maalia 22 torjunnan edestä vahtinut Tuomas Laitinen. Miehen otteet tuntuvat vain paranevan, mitä pitemmäksi päivät muuttuvat. Tutut herrat Söderlund ja Peitsaro operoivat jälleen tehokkaasti hyökkäyspäässä. Hyvässä playoff-vireessä oli myös Benny Broman, joka etenkin toisen puoliajan lopussa haastoi ja raastoi itseään säästelemättä.

Seuraava osa Pirkkolassa Lauantaina

Ottelusarjan ollessa kyseessä ei yksittäisellä voitolla ole mitään arvoa kun joukkueet kohtaavat jälleen lauantaina 25.3 Pirkkolassa. Nyt jos koskaan kotiyleisön tuki tarvitaan, joten vedä punaista päälle ja tule Pirkkolaan! Ottelu alkaa 18.45 ja liput saat kätevästi ostettua linkin kautta https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23

Otteluisäntänä toimii GANT, jonka pääkaupunkiseudun myymälät löydät Kämpistä, Keskuskadulta, Kampista, Sellosta ja Isosta-Omenasta.

 

Back to Top