Pronssiottelut edessä!

GrifkKauden huipennus on käsillä, kun joukkue pelaa kaksiosaisen sarjan SM Liigan pronsseista Kauniaisten GrIFK:ta vastaan! Kyseessä on liigan ehdoton klassikkotaistelupari ja kun panokset ovat lähes kovimmat mahdolliset on odotettavissa kaksi huikeaa peliä.

Lähtökohdat otteluun ovat herkulliset. Kolmatta kertaa putkeen pronssipeleihin yltänyt GrIFK pelasi vahvan kevään. Ylemmässä jatkosarjassa jopa hieman yllättäen toiseksi tullut GrIFK pääsi suoraan semifinaaleihin ja hävisi BK-46:lle otteluvoitoin 1-3, kun taas Dicken ponnisti alemmasta jatkosarjasta puolivälieriin, jossa HIFK taipui suoraan kolmessa ottelussa. Tämän jälkeen koko kauden kovassa vireessä operoinut Riihimäen Cocks osoittautui liian kovaksi vastukseksi ja tuo semifinaalisarja meni Cocksille niin ikää puhtaasti 3-0. Kummallakin joukkueella on siis ollut oma ylä- ja alamäkensä kevään aikana ja pronssimitalit maistuisivat varmasti molemmille osapuolille.

Dickenin osalta keskiössä on se, että pystyykö joukkue jatkamaan pelillistä kehitystään loppuun asti. Viimeistä semifinaalia lukuun ottamatta kevään jokainen peli on ollut hieman edellistä parempi. Kokenut kaarti herrojen Laitinen, Broman & Broman, Thor johdolla ovat nostaneet tasoaan läpi kevään ja jos sama trendi jatkuu GrIFK:lla luvassa kaksi todella vaikeaa ottelua. Lisäksi keskiössä tulee olemaan miten Armi Pärtin johtama puolustus jaksaa painia GrIFK:n huippuorganisoitua hyökkäystä vastaan.

Granin osalta isoin kysymysmerkki on, että miten joukkue saa paikattua liigan kenties parhaan pelinrakentajan Anthony Hellakosken erittäin valitettavan loukkaantumisen. Peik Sjöblom ja Miro Koljonen joutuvat kantamaan erittäin suuren vastuun hyökkäysten rakentamisessa, sekä viimeistelyissä ja he tulevat tarvitsemaan vahvan panoksen Granin nuorilta lupauksilta, jotta mitalit matkaavat Kauniaisiin. Yhtä asiaa GrIFK leirissä ei tarvitse huolehtia ja se on maalivahtipeli. Varsinaista mörkö-kevättä pelaava Patrik Roslander jatkoi liigasta vahvoja otteitaan myös maaottelussa ja onnistui lähes yksin pysäyttämään kivikovan Serbian. Punapaitojen täytyy todella panostaa viimeistelyyn, jos pallot halutaan saada ”Paakin” selän taakse.

Luvassa on siis kaksi ottelua todellista huippuhandista! Laita punaista päälle ja tule katsomaan pelit paikan päälle. Ensimmäinen ottelu pelataan Pirkkolassa sunnuntaina 7.5 klo 16. Liput tuohon otteluun voit ostaa ennakkoon tästä https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23 Toinen ottelu pelataan seuraavan torstaina 11.5 klo 19.00 Kauniaisten palloiluhallissa.

Kummankin pelin voit myös katsoa Handis TV:n kautta. Tämän linkin kautta pääset katsomaan kummatkin ottelut ja tuet samalla joukkueen toimintaa https://handis.tv/dickenmiehet

Vedä punaista päälle ja tule hallille!

Back to Top