Stadin Derby tiistaina Pirkkolassa!

hifkTappiollisen SIF pelin jälkeen rivejään kasannut joukkue palaa tiistaina parketille Pirkkolassa: Vastaan tulee rakas paikallisvastustaja HIFK. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat viimekaudella puolivälierissä, joissa Dicken eteni tuolloin ehkä hieman jopa yllättäen semifinaaleihin suoraan voitoin 3-0. Viimekauden pelit eivät kuitenkaan enää merkkaa, joten edessä on jälleen kiinnostava paikalliskamppailu!

Kotijoukkue lähtee otteluun suunnilleen samalla kokoonpanolla, kuin Siuntiossa käytyyn otteluun. Pelaajat ovat siis saaneet jälleen viikon hioa kuvioitaan. Joka tapauksessa tilanne on se, että kentällä tullaan näkemään jälleen ennennäkemättömän nuori kokoonpano. Joukkueen kahta tappiollista ottelua on yhdistänyt periksiantamattomuus ja sitkeys. Näiden ominaisuuksien päälle lähdetään rakentamaan myös ottelusuunnitelmaa HIFK:ta vastaan.

HIFK on aloittanut kautensa yhtä lailla kahdella tappiolla. Joukkueella on identtinen tulosrivi, kuin Dickenillä. Tappiot Riihimäen Cocksille ja Siuntiolle. Kumpikin joukkue lähtee siis otteluun tasaisen heikoista lähtökohdista. Dickenin tavoin myös HIFK on kokenut muutoksia kokoonpanossa. Vanhempi Uddin veljeksistä – Oskar ripusti pelitossut naulaan. Lisäksi kokenut valkovenäläis-duo Evgeny Semenov ja Aliksandr Tsitou poistui joukkueen kokoonpanosta. Saapujapuolella on kapteenin statuksen heti saanut ikitaistelija Kristian Jansson, sekä Ruotsista saapuneet herrat Linus Svensson ja Martin Börjes. Yhtälailla Dickenin tavoin HIFK on nostanut paljon omia junioreitaan kokoonpanoon.

Ennakkoasetelmat ovat siis tasaiset. Jos joukkue onnistuu jälleen parantamaan korkeaa puolustustaan mainiossa vireessä olevan Bogdan Klepan edessä ja iskemään nopeasti vastahyökkäyksiin tulee HIFK:lle hankala tiistai-ilta. Joka tapauksessa kaikki tuki tarvitaan. Vedä siis punaista päälle ja tule Pirkkolaan!

Ottelu alkaa Tiistaina 3.10 klo 19.30. Liput 15€ / 10€ ja ne voit ostaa kätevästi linkin kautta https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2023-24

Jos et pääse paikan päälle voit katsoa ottelu Handis TV:stä tästä https://handis.tv/dickenmiehet

 

Back to Top