Mestarit vieraaksi Pirkkolaan keskiviikkona!

bkbkMiesten joukkueen syksy on monin tavoin ollut haasteellinen. Pohjakosketus koettiin toivottavasti toissaviikolla, kun joukkue joutui kokoonpanovaikeuksien ilmoittamaan ÅIFK pelin ottelusiirosta liitolle. Viimeviikolla pelattu HIFK peli ei myöskään aiheuttanut hurraa-huutoja, kun Suomen Cup puolivälierä meni selkeällä marginaalilla Kallion naapureille.

Nyt on kuitenkin aika kääntää jälleen katseet liigaan ja kaivaa paras mahdollinen suoritus esille, kun hallitseva Suomenmestari BK-46 tulee vierailulle. Liigalegendoja ja maajoukkuemiehiä vilisevä Raaseporilaisjoukko astelee Pirkkolan parketille sarjan kakkospaikalta. Ainoan pistemenetyksen joukkue koki Riihimäen Cocksile lokakuun alussa, mutta sen jälkeen joukkue on lakaissut lattiaa SIF:n ja HIFK:in kustannuksella.

Joukkueen syömähammas on tuttuun tapaan ollut Nico Rönnberg, joka on viimeistellyt viidessä pelissä vakuuttavat 40 maalia. Toinen varma suorittaja on ollut maajoukkuelaituri Sebastian Säkkinen, jonka maalisarake on lähes yhtä komeaa luettavaa 36:lla maalilla.

Kotijoukkue astelee parketille tämänhetkisellä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Vastuuta tulevat jälleen saamaan runsaasti seuran omat juniorit, joista etenkin Arne Berglund ja Frank Berghäll ovat ottaneet valtavia kehitysaskelia syksyn aikana. Maalintekoavastuussa tulee jälleen olemaan vahvaa syksyä pelaava Benjamin Peitsaro. Vasemmalla pakilla pelaava ”Benkku” on pamauttanut neljässä pelissä 36 maalia ja johtaakin sisäistä maalipörssiä selvällä marginaalilla seuraavana olevaan Roni Syrjälään.

Joukkueen kantavana teemana on syksyn peleissä ollut taistelu, maltti ja periksiantamattomuus. Kun näitä asioita on toteutettu 60 minuuttia, on pisteet olleet jo hyvin lähellä, mutta ei valitettavasti tarpeeksi lähellä. Jotta keskiviikon pelistä halutaan mitään irti, on näiden teemojen onnistuttava 100%.

Nuori joukkue tarvitsee kaiken mahdollisen tuen, joten laita punaista päälle ja tule Pirkkolaan keskiviikkona!

Ottelu alkaa klo 19 ja liput (15€ / 10€) voit ostaa kätevästi ennakkoon osoitteesta https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2023-24

Jos et pääse paikalle voit osoittaa tukesi joukkueelle katsomalla ottelun Handis TV:n kautta osoitteessa https://handis.tv/dickenmiehet

Nähdään Pirkkolassa!

 

Back to Top