Tappio Riihimäeltä ja Siuntio vieraaksi Keskiviikkona

SIFLauantaina pelattiin jälleen yksi nykyhandiksen klassikoista, kun joukkue matkasi Cocks Areenalle katsastamaan isäntien – Riihimäen Cocksin kunnon. Pienistä kokoonpanohaasteista kärsinyt Cocks asetti kokoonpanoon ennätykselliset kahdeksan kotimaista oman juniorituotannon pelaajaa, joten odotettavissa oli vauhdikas ja nälkäinen kukkolauma.

Kokemuksen ja nuoruuden yhdistelmä tuntui toimivan, kun Cocks onnistui repiä heti kättelyssä neljän maalin eron. Tämän jälkeen tilanne tasoittui ja Dicken pääsi kiinni pelirytmistä. Tästä eteenpäin kumpikin joukkue esiintyi varsin tasaisesti aina 40. minuutille asti, jota ennen ero oli vaihdellut 4-7 maalin välillä. Viimeiset 20 minuuttia menivät kuitenkin vahvasti pelanneelle kotijoukkueelle ja tulostaululle kirjattiin ei niin mairittelevat luvut 34 -21.

Siuntio Pirkkolaan Keskiviikkona!

Cocks ottelun tappio on karistettava nopeasti, kun jo huomenna – Keskivikkona Pirkkolaan astuu vakuuttavasti esiintynyt SIF Siuntiosta. Keltapaidat ovat onnistuneet ottamaan kehitysaskelia edeltäviltä kausilta ja joukkue on onnistunut nappaamaan jo kahdesti HIFKn päänahan ja kerran Dickenin. Jan Hagmanin suojatit pelaavat vauhdikasta ja tunnerikasta peliä, joten kotijoukkueen haasteena on saada Siuntiolaisnipun peli-ilo tukahdutettua aivan ottelun alusta alkaen.

Siuntion joukkueesta seurantaan kannattaa napata joukkueen ehdoton sielu – Anton Luuppala, oikealla laidalla jäätävän tehokkaasti viimeistelevä Dimitry Turchenko, sekä vasemman laidan taituri Christoffer Thor. Jos tämä troikka saadaan pidettyä kurissa, on luvassa huomattavasti helpompi iltapuhde.

Kotijoukkueen osalta seurantaan kannattaa ottaa jokainen pelaaja. Joukkue on pelannut nyt seitsemän ottelua ilman voittoja. Loukkaantumisten ja poissaolojen taakse on helppo piiloutua, mutta fakta on, että jokaisen yksilön tulee nostaa tasoaan, jotta voitoista voidaan taistella. Enää ei riitä pelkkä osallistuminen, vaan joukkueen tulee opetella jälleen voittamaan.

Tässä asiassa kotiyleisön tuki on korvaamaton, joten vedä punaista päälle ja tule kannustamaan kotijoukkue voittoon. Ottelu pelataan Keskiviikkona 15.11 klo 19. Liput 15€ / 10€ voit ostaa kätevästi ennakkoon linkin kautta https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2023-24

Jos et pääse paikan päälle voit osoittaa tukesi joukkueelle katsomalla pelin Handis TV:n kautta osoitteessa https://handis.tv/dickenmiehet

Nähdään Pirkkolassa!

Back to Top