Serhii Dubovyk Dickeniin!

SerhiiDickenin edustusjoukkue saa vahvistusta ukrainalaisen Serhii Dubovykin siirtyessä joukkueen vahvuuteen. Vasemman takapelaajan paikalla hyökkäävä ja keskuspuolustuksessa viihtyvä Serhii siirtyy joukkueeseen ukrainalaisesta HC Donbassista. Ennen Donbassia Serhii pelannut Azerbaidzhanin liigassa HC Mashulissa, sekä myös CSKA Kievissä. Maajoukkuesiintymisiä herralla on sekä Ukrainan maajoukkueesta, että Azerbaidzhanin väreistä.

30 vuotta täyttävä Serhii tuo joukkueeseen kovasti kaivattua kokoa ja kokemusta. 197cm ja 98kg tulevat auttamaan joukkuetta kummassakin päässä kenttää.

Joukkueen valmentaja Ken Sirenius kommentoi Serhiin saapuumista seuraavasti:

Olen iloinen, että saadaan lisäys kokemusta joukkueeseen!

GM Kamulan ajatukset siirrosta ovat:

Ei ole varmaan jäänyt kenellekään epäselväksi, että joukkueella on ollut tarve lisävoimille. Meillä on hyvä nuori porukka kasassa ja luotan, että Serhiin kaltainen kokeneempi kaveri tuo paljon lisää joukkueen pelaamiseen ja auttaa myös nuorempia nousemaan seuraavalle tasolle omassa pelissään. Kaiken kaikkiaan mahtava homma että saatiin Serhii meille. Uuteen ympäristöön totuttelussa menee varmaan hetki, mutta uskon että kaverista on meille vielä paljon iloa.

 

Tervetuloa Serhii - ласкаво просимо Serhii !

Back to Top