Kahden ärsyyntyneen Stadilaisen kohtaaminen perjantaina

Dicken sekä IFK kärsi viikonloppuna todella kirvelevät maalin tappiot otteluissaan. Dicken hävisi yllättäen SIF:lle kotonaan Pirkkolassa todellisen trillerin jälkeen 27-28. Samaan aikaan IFK vieraili Kauniaisten luolassa missä kuokkaan tuli HC Westiltä lukemin 29-28. Tappioiden myötä sarjasijoitukset eivät muuttuneet miksikään mutta ero Dickenin ja Westin välillä venähti neljään pisteeseen, IFK on neljäntenä niinikään neljän pisteen päässä lauttasaarelaisista.

Kaikki tietävät kuinka hankala paikka Kallion uhreilutalo on, ja haasteita Dickenille tässä riittää. Dickenin parhaat syömähampaat edellisissä otteluissa kun ovat olleet laiturit J Broman, P Ahlgren sekä A Rémy. Dickenin on siis löydettävä myös muita ratkaisijoita Kallion kapealle kentälle.

 

Joukkueet kohtaavat tällä kaudella kolmannen kerran stadin derbyssä, tähän mennessä kumpikin on voittanut oman kotipelinsä, IFK syksyllä Kalliossa lukemin 33-31 ja Dicken Pirkkolassa murskalukemin 35-20. Varmaa on, että kumpikin joukkue janoaa lisäpisteitä runkosarjan lähestyessä loppuaan. Ottelusta on siis odotettavissa tiukkaa vääntöä ja mikäli Dicken mielii voittaa ottelun on Andre Orel sekä Sergey Glincan kaltaiset maalipyssyt pidettävä kurissa, ja myös parissa edellisessä pelissä hieman rakoillut keskipuolustus pidettävä tiiviinä.

 

Ottelu pelataan siis jo perjantaina 21.2 klo 19.00 alkaen, mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonlopun riennot kuin jännittävä Stadin Derby? Dicken toivoo omien kannattajiensa löytävän Kallioon kannustamaan lauttasaarelaiset voittoon!

 

Dickenin Facebookissa uudistuksia

 

Somebooster sopi Dickenin miesten edustusjoukkueen kanssa tekevänsä maailman ensimmäisen Facebook fanikortti applikaation, ja se on nyt nähnyt päivänvalon, käykää tutustumassa osoitteessa: https://www.facebook.com/Dickenhandball/app_225975474254875

 

 

Maanantaina 23 vuotta täyttänyt Max Knuts pysäyttämään IFK:n takamiehiä. Onnea Masi!

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top