Dicken raivasi itsensä jälleen finaaliin – tuttu vastus odottaa

Benny Broman dominoi pudotuspeleissäSM-Liigan pudotuspelit ovat jo hyvän tovin olleet käynnissä ja Dicken on raivannut tieltään jo Atlaksen puolivälierissä ja välierässä jalkoihin jäi BK-46, molemmat sarjat ovat menneet puhtaasti 3-0 lauttasaarelaisille. BK-46, jonka Dicken voitti kolmesti runkosarjassa varsin suurilukuisesti, osoittautui todella tiukaksi vastustajaksi, ja kaksi ensimmäistä kohtaamista päättyivät lauttasaarelaisten niukkoihin kolmen maalin voittoihin, ensin Pirkkolassa 36-33 ja tämän jälkeen Karjaalla 21-24

Kolmas kohtaaminen pelattiin vappurientojen jälkeen 3.5 jälleen Pirkkolassa, jossa BK:n paukut eivät enää riittäneet Dickenin haastamiseen, lopputulos 32-23 ei jättänyt epäselvyyttä kumpi joukkueista ansaitsee loppuottelupaikan. Benny Broman oli koko sarjan ehdottomasti paras pelaaja, joka valittiin joka osaottelun parhaaksi pelaajaksi. Myös Mikael Mäkelä maalissa paransi otteitaan ottelu ottelulta, tosin ensimmäisessä pelissä maalivahtilegenda Tomi Kurppa vaihdettiin kentälle. Casimir Stierncreutz sekä Timmy Thor olivat hekin pirteitä välierissä. Paluun käsivamman jälkeen tehnyt Joona Hertola raati tehokkaasti niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin, varsinkin kaksinkamppailut BK_n Robin Mattssonin kanssa jäivät varmasti yleisön mieleen.

Joona Hertola oli vahvempi kuin BK-46:n Robin Mattsson

Dicken kohtaa Riihimäen Cocksin torstaina alkavassa finaalisarjassa.

Viime kauden finaalipari kohtaa siis jälleen loppuottelussa, joka tulee varmasti olemaan huipputasoinen, viime kaudella Dickenin kokemus ja peli ei vielä ollut oikealla tasolla, tällä hetkellä vaikuttaisi siltä että lauttasaarelaiset voivat toden teolla haastaa riihimäkeläiset. Kauden neljä kohtaamista päättyivät 2-2, Dicken voitti kotihallissaan Pirkkolassa Cocksin Suomen cupin välierässä, vieden Suomen cupin nimiinsä kukistettuaan Atlaksen loppuottelussa. Toinen voitto tuli Riihimäellä joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

Cocks, joka itseluottamusta uhkuen lähtivät kauteen todella kovin tavoittein ei vielä ole kolmesta kilpailusta voittaneet käytännössä mitään, ovat varmasti todella nälkäisiä voittamaan SM-Liigan. Tämä saattaa kuitenkin olla Dickenin etu, koska kaikki paineet ovat riihimäkeläisten hartioilla.

Yleisö heräämässä kun panokset kovenee.

Dickenin yleisö on pikkuhiljaa nostanut tasoaan Pirkkolassa, ja varmasti ääntä lähtee entistä enemmän kun joukkueet kohtaavat Pirkkolassa tulevana lauantaina toisessa osaottelussa. Ottelun alkamisajankohta on vielä epävarmaa, joten seuraa tiedotteita osoitteessa www.dicken.fi tai Facebookin kautta osoitteessa www.facebook.com/Dickenhandball

 

Miehet ovat saaneet loistavaa ja äänekästä kannustusta naisjoukkueeltamme, joka voitti SM-hopeaa pari viikkoa sitten

Back to Top