Taas Riihimäeltä vieraita: Dicken – Dynamo 24.1 klo 16.00 Pirkkolassa

Kuva: Asseri Kasari / FSC MediaTodella raskaan ja harmittavan Cocks-tappion jälkeen on jälleen aika keskittyä seuraavaan otteluun, joka on jo tulevana lauantaina, Pikkolassa. Riihimäen Dynamo saapuu Pirkkolaan pelaamaan ensimmäisen pääsarjaottelunsa kyseisessä käsipallopyhätössä. Joukkueiden kaksi edellistä ottelua seurasivat kaavaa: tasaista ensimmäiset 10-15 minuuttia jonka jälkeen Dicken karkaa seuraavaksi 30 minuutiksi jonka jälkeen jälleen tasaista. Reilut voitot edellisistä peleistä antaa tietyn turvallisuuden tunteen tekemiseen, mutta kuten nähtiin keskiviikkona, ei Dickenillä todellakaan ole varaa lepsuilla, vaan täytyy pelata täydet 60 minuuttia.

Dynamo haastoi keskiviikkona SIF:n vieraissa, joka on todistetusti hankala vieraskenttä. Ladossa peli päättyi kuitenkin isäntien 30-26 voittoon, josta Dynamon kundit ovat varmasti imeneet energiaa itseensä. Tyly tosiasia kuitenkin on, että Dicken on kasannut 16 sarjapelissään 28 pistettä kun Dynamon vastaava pelitahti on tuottanut vain yhden tasurin, sekin sarjan ensimmäisessä ottelussa. Dynamon vaarallisimmat pelaajat tehojen valossa ovat olleet Osmo Tuomi jota on hyvin kompanneet Ville ja Valtteri Viljanen sekä Reima Nieminen.

Dicken toivottaa sekä Dynamon että Dickenin kannattajat lämpimästi tervetulleeksi Pirkkolaan lauantaina. Samana päivänä pelaavat myös Dickenin kakkosdivisioonasoturit Island Boys paikalliskamppailun HIFK Giantsia vastaan alkaen 12.15 (ilmainen sisäänpääsy) sekä naisten paikallisderby Spartaa vastaan alkaen 14.15 (10/5€). Päivä on siis katettu lauttasaarelaiskäsipallolla, kaikki Pirkkolaan kannustamaan joukkueet voittoon!

Liput: 10 € (aik./eläk.) / 5 € (lapset/opisk./varusm.), lipunmyynti ovella, vain käteinen. Dicken juniorit Dicken-varusteissa ilmaiseksi