Dicken P06 vann FM-Guld!

Lagbild P06 2017 18

För andra året i rad och för andra året som P06 deltog i FM-serien tog Dicken RÖD FM-Guld! Medaljerna delades i går ut till en samling glada pojkar.

Förra året avgjordes guldet till Dickens favör redan 4-5 omgångar innan serien var slut, men i år var det betydligt jämnare.

Inför det sista veckoslutet hade Dicken, Atlas och Cocks möjlighet att vinna serien, och under det veckoslutet mötte Dicken först Cocks på bortaplan i Riihimäki kl 19 på lördagen för att därefter spela mot Atlas genast på söndagförmiddag. Dramatik ända in i det sista alltså.

I Riihimäki vann våra pojkar efter mycket moget spel med 26-18 och man kunde inte märka någon som helst nervositet i spelet trots att FM-guldet stod på spel. Då Atlas samtidigt vann sin match på lördagen betydde det att söndagens match blev en final som skulle avgöra guldet. Igen visade våra pojkar prov på otrolig mogenhet och iskalla nerver då man krossade Atlas med hela 32-15 (16-7) i den sista avgörande matchen och därmed var FM-guldet ett faktum igen.

Back to Top