DICKEN INFO 03 / 2014 suomenkielinen versio

Pudotuspelit alkavat torstaina 3.4. Pirkkolassa!

Naisten sarjassa runkosarja on saatu päätökseen ja toiseksi sijoittunut Dicken eteni yhdessä runkosarjaykkösen HIFK:n kanssa suoraan välieriin. Välierissä Dicken saa vastaansa Sjundeå IF:n joka puolivälierissä kaatoi KyIF:n suoraan kolmessa ottelussa. Toisessa välierässä HIFK saa vastaansa niin ikään suoraan kolmessa ottelussa omassa puolivälierässään BK-46:n pudottaneen Atlaksen. 

Dicken kävi pudotuspelien alla Ruotsissa pelaamassa harjoitusootteluita ruotsalaisia joukkueita vastaan.     Dicken kävi pudotuspelien alla Ruotsissa pelaamassa harjoitusootteluita ruotsalaisia joukkueita vastaan.

Dicken kävi pudotuspelien alla Ruotsissa pelaamassa harjoitusotteluita ruotsalaisia joukkueita vastaan. 

Dickenin välierät pelataan seuraavasti (kolmella voitolla finaaliin):

To 3.4. klo 18:15 Dicken - SIF Pirkkola
Su 6.4. klo 16:00 SIF - Dicken Siuntio
Ma 7.4. klo 18:15 Dicken - SIF Pirkkola
To 10.4. klo 20:15 SIF - Dicken (tarvittaessa) Siuntio
Su 13.4. klo 16:15 Dicken - SIF (tarvittaessa) Pirkkola

Kaikki mukaan kannustamaan Dickenin naiset finaaliin!

Voit lukea lisää Dickenin naisten runkosarjan lopusta ja mm. kahdesta hienosta voitosta HIFK:sta Lauttasaarilehden jutusta.       

Miesten puolella jatkuu runkosarja vielä muutaman viikon. Dicken kamppailee HC Westin kanssa toisesta sijasta ja samalla kotiedusta mahdollisissa välierissä. Viimeinen kotiottelu pelataan keskiviikkona 9.4. klo 19:15 Akillesta vastaan. Miesten SM-liigassa kaikki pudotuspelijoukkueet pelaavaat puolivälieriä. Jo nyt on varmaa että Dicken aloittaa puolivälierät kotona Pirkkolassa tiistaina 15.4. klo 18:15. Vastustaja selviää runkosarjan päättyessä. 

 

Ilmoittaudu Röd & Blå-leirille 31.7.-3.8.2014!

Dickenin perinteinen kesäleiri Röd & Blå järjestetään taas tulevana kesänä Pajulahden liikuntakeskuksessa Nastolassa 31.7. – 3.8.2014. Kesän jälkeen leiri on hyvä tapa aloittaa uusi kausi tehokkaasti. Leirillä on myös tärkeä rooli joukkueen fiiliksen ja Dicken-hengen nostattamisessa. Tämä on perinne jota ei saa jäädä väliin!

Leiri on tänä vuonna tarkoitettu 2000 – 2005 syntyneille tytöille ja pojille. Leirin osallistujat jaetaan tasoryhmiin iät huomioiden niin, että jokaisessa ryhmässä on sekä tyttöjä että poikia. Luvassa on paljon käsipalloa, mutta myös fyysiikkaharjoituksia, leikkejä ja kilpailuja. Leirillä on myös luvassa vapaa-aikaa kavereiden kanssa, saunomista, uintia, makkaroiden grillaamista yms. Ilmoittautuminen ja lisäinfoa löydät tästä. Yli 60 osallistujaa on jo ilmoittautunut leirille, 100 pelaajaa mahtuu mukaan joten ilmoittaudu ajoissa varmistaaksesi paikkasi leirillä!

      

 

Ilmoittautuminen Helsinki Handball Campille 2. -5.6.2014 avattu!

Handball_Camp_logo_2014_pieni.png

Dicken järjestää Helsinki Handball Campin kesäkuun ensimmäisellä viikolla 2. – 5.6. Ruskeasuolla. Leirin osallistujat jaetaan tasoryhmiin iät huomioiden ja kohderyhmänä ovat 1999 – 2003 syntyneet tytöt ja pojat. Vastuuvalmentajan toimii yhteistyössä Dickenin kansssa EHF Master Coach Ulf Andersson. Myös Ljubomir Vranjes, Bundesliigajoukkueen SG Flensburg-Handewittin päävalmentaja ja urheilujohtaja, osallistuu ohjaajana leirille.

Yhdessä muiden ohjaajien kanssa on leirillä tarjolla intensiivisiä harjoituksia. Harjoitusten ohessa on teoriaa ja muita aktiviteetteja. Harjoitusten pääpaino on yksilön kehityksessä ja tavoitteena on kehittää sekä hyökkäyksellisiä että puolustuksellisia kykyjä. Jokainen osallistuja saa leirin jälkeen omia harjoitusvinkkejä, harjoitusohjelman sekä ehdotuksia siitä miten henkilökohtaisia kykyjä voi kehittää jatkossa. 

Leirimaksuun, 175€, kuuluu leiriohjelman lisäksi leiripaita, vesipullo, Vranjes V17-käsipallo sekä lounaat ja välipalat. Dicken-junioreilla on ennakkovaraajan etu leirille 31.3 asti. Ilmoittautuminen avataan 1.4 alkaen kaikille. Ole siis nopea ja varmista oma paikkasi Helsinki Handball Campille! Ilmoittautuminen ja lisätietoa löydät tästä. 

 

Ilmoittautuminen Liikuntaleirille Lauttasaaressa 2. - 6.6. ja 9. - 13.6.2014 avattu!

Nuoremmille junioreille Dicken järjestää liikuntaleirin Lauttasaaressa. Leiri järjestetään kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona 2. – 6.6. ja 9. – 13.6. Ilmoittautua voi joko jommallekummalle tai molemmille viikolle. Leirin keskuksena toimii Eterahalli. Leiri on avoin kaikille 2004- 2006 syntyneille lapsille joten sitä voi myös suositella tutuille jotka eivät ole mukana Dickenin toiminnassa. Leirin ohjaajina toimivat Dickenin naisten- ja miestenjoukkueen pelaajat ja vastuuvalmentajana Annika Näräkkä. 

Leirimaksuun, 145€/viikko kuuluu leiriohjelman lisäksi leiripaita, vesipullo, vakuutus sekä lounaat ja välipalat. Otamme korkeintaan 40 osallistujaa per viikko joten varaa nopeasti oma paikkasi leirille! Ilmoittautuminen ja lisätietoa löydät tästä.

Dicken Sportcamp 2013  Liikuntaleiri_2014.png  Dicken Sportcamp 2013

 

Dicken järjesti strategiatilaisuuden ja esitteli Visio 2020-tavoitteen kehykset

Dicken järjesti infotilaisuuden seuran strategiasta 5.3. Pirkkolassa. Esitellyt kehykset Visio 2020-tavoitteelle toimivat runkona tulevalle kehityspäivälle. Lue lisää Visio 2020-tavoitteista.  

 

Dicken järjestää kehityspäivän 27.4.

Dicken järjestää 27.4. kehityspäivän jossa jatketaan seuran strategian kehittämisen teemaa ja valmistaudutaan samalla ensi kauteen. Paikka ja tarkka kellonaika ovat vielä auki ja riippuvat miesten joukkueen samana päivänä mahdollisesti pelattavasta välieräpelistä. Varaa kuitenkin päivämäärä kalenteriin sillä tämä päivä on erittäin tärkeä ja on samalla sinun mahdollisuutesi olla mukana vaikuttamassa miten Dickenin toimintaa kehitettään!

 

Etsimme sinua! Tule mukaan kehittämään Dickeniä seurana. 

Dicken esitteli strategia-infossa 5.3 ehdot seuratoiminnan hyvälle kehitykselle. Ehtoihin kuuluu tarve löytää lisää vapaaehtoisia jotka haluavat osallistua seuratoiminnan kehittämiseen oikeean suuntaan. Ilman vapaaehtoista panosta seura ei tule onnistumaan tavoitteissaan. Joukkueissa tehdään hyvää vapaaehtoista työtä ja toimiston palkatut huolehtivat seuran päivittäisestä toiminnasta. On kuitenkin useampi tukitoiminta missä tarvitsemme apua. Valmentajafoorumi on jo perustettu ja kevään aikana perustetaan vastaava joukkuenjohtajille.   

Ymmärrämme että monilla on vapa-aika kortilla. Haluamme siksi luoda organisaation jossa halukkaat voivat osallistua ja auttaa, ilman että siitä tulee taakka. Avainsana on yhteistyö ja haluamme autta vappaehtoisia löytämään itselleen tehtävän jossa henkilön osaaminen ja osallistuminen antaa parhaimman hyödyn. Tärkeä on myös se, että vapaaehtoisille annetaan mahdollisuus osallistua toimintaan oman kyvyn, ajan ja mahdollisuuksien mukaan. 

Tunnetko että haluat olla mukana kehittämässä Dickeniä tai että tiedät jonkun joka voisi olla kiinnostunut? Älä epäröi vaan ota rohkeasti yhteyttä.  Hallituksen puheenjohtaja Christoffer Strandell (040 549 0353, christoffer (a) dicken.fi) tai toiminnanjohtaja Wille Hörhammer (050 373 9229, verksamhetsledare (a) dicken.fi).

 

Uusitut sivut osoitteessa dicken.fi 

Dicken julkaisi maaliskuun alussa uudet sivut. Lue lisää

 

Dickenin perinteiset junioripäättäjäiset järjestetään tiistaina 20.5 Poliisen majalla Lauttasaaressa

Kauden loppu lähestyy kovaa vauhtia joten kohta on taas perinteiden junioripäättäjäisten aika. Päättäjäiset järjestetään Poliisien majalla Lauttasaaressa. Ajankohta on tiistai 20.5. eli Sjundeå Cupin jälkeinen tiistai. Järjestelyistä vastaa vanhemmat D-juniorit eli vuorossa ovat P01 ja T01. Kutsu ja lisää infoa lähetetään lähiaikoina. Varaa kuitenkin jo nyt päivämäärä kalenteriin!  

Helsingfors 22.5.2012. Dicken junioravslutning på Poliisien maja, Drumsö. Foto: Patrik Lindström  Helsingfors 22.5.2012. Dicken junioravslutning på Poliisien maja, Drumsö. Foto: Patrik Lindström

 

Dickenillä jo kolmannen kerran peräkkäin ennätysmäärä joukkueita Sjundeå Cupissa! 

Dicken Infossa 01/2014 esiteltiin viime kalenterivuoden 10% kasvulukemat juniorimäärissä. Enemmän pelaajia tarkoittaa yleensä myös lisää joukkueita ja tämä näkyy nyt Dickenin ilmoittautumisissa Sjundeå Cupiin joka pelataan 16. - 18.5.  Dickenillä on 37 (!) ilmoittautunutta joukkuetta turnauksessa jolla lyödään viime vuoden 32 joukkueen edellinen ennätys selvästi. Tietojemme mukaan tämä on myös Sjundeå Cupin historian suurin ilmoitettu määrä joukkueita samasta seurasta. Olemme tästä tietenkin erittäin ylpeitä ja toivomme kaikille Dickenjoukkueille ja pelaajille loistavaa turnausta. Nähdään Dickenin teltalla!

Back to Top