Styrelsen 2023

dicken shieldDen 7.12.2022 ordnades årsmötet där föreningens styrelse valdes. Jan Hellman återvaldes till ordförande. Cai Granfors, Tomas Gripenberg, och Joakim Bergroth återvaldes till styrelsemedlemmar. Anna Broman, Ina Johanson-Nystén, Joona Hertola, Anna Lindholm och Anna Sonck-Räihä valdes som nya styrelsemedlemmar.  

Här får de presentera sig och kort svara på följande frågor:

Vad har du för erfarenheter inom föreningen?
Vad är viktigt för dig i en förening?

Jan Hellman

 

 

Varit lagledare för P00, P02 och P05. Sedan 2014 ordförande.

Att vi lyckas skapa en omgivning som möjliggör att våra medlemmar kan förverkliga sina handbollsdrömmar.

Jan Hellman

Joacim Bergroth

 

Ett år i styrelsen.

En fungerande, transparent och rättvis verksamhet, samt träningarnas kvalité där omgivningen möjliggör utveckling hos alla spelare, på alla nivåer.

Joacim Bergroth

Ina Johanson-Nystén

 

Spelare (junnutiden och damlaget) - slutade ca 2001-02, bollskoletränare 2014-2015, juniortränare 2015-2016, oldies spelare och tidigare styrelsemedlem.
Mest intresserad av bl.a ekonomifrågor, junnuverksamhet, midnightrun, damhandis. 

Ina Johanson Nystén

Anna Sonck-Räihä

 

Min första kontakt med Dicken var då min nu 18-åriga dotter började spela handboll i lågstadieåldern. Idag spelar alla mina tre barn handboll, den äldsta med Goldies ibland och de andra två som D-juniorer. Själv fungerar jag sedan fyra år tillbaka som lagledare i min sons lag. Har aldrig själv spelat handboll men intresset för grenen har väckts genom barnens spelande. Går t.ex. gärna på elitmatcher tillsammans med familjen.


I en förening är det viktigaste ett fungerande samarbete mellan medlemmarna och ett sådant underlättas av en tydlig struktur och en rak och öppen kommunikation. Tycker också att det är viktigt att man tar vara på olika styrkor föreningsmedlemmarna har och att man på olika sätt jobbar för att få medlemmarna med i det aktiva arbetet inom föreningen. 

Anna Sonck Räihä

Cai Granfors 

 

Har kommit till Dicken då dottern vid 6 års ålder såg handis på TV och meddelade att hon vill börja spela. Varit alltid med som pappa. Sedan sonen började spela blev jag lagledare för P04 då de var minsta minin. Styrelsearbetet inleddes för ca 8-9 år sedan. Svårt att säga exakt när, så roligt har det varit.😊

Det viktigaste givetvis är att det är roligt att vara med. Att allt i Dicken är byggt så att det är jämlikt och jämställt är väldigt viktigt för mig. Sedan det att Dicken är en handbollsförening och fokus är på viljan att vara bäst på handboll. Strävan att hela tiden bli proffsigare i det som vi gör ger fortfarande mycket tillfredställelse också efter en så här lång tid i styrelsen. Att driva en förening som bygger sin verksamhet på frivilliga krafter proffsigt är ofta en utmaning, men känslan är att under årens lopp har det blivit mindre av att släcka bränder och mera att utveckla.
Någonting av det första jag hörde då barnen var minin i Dicken var ”från liten till eliten”. Nu när egna barn är äldre juniorer konkretiseras Dickens målsättning på ett väldigt trevligt sätt att erbjuda alla en möjlighet att utvecklas till att bli handbollsspelare på riktigt.

Cai Granfors

Tomas Gripenberg

 

Har varit med i Dickens styrelse i ca 10 år och då mest jobbat med föreningens ekonomi. Alla barnen har spelat i Dicken och jag var tidigare också lagledare frö P96 och ekonomiansvarig för P94 i många år. 

Utöver jobbet med ekonomin har de yngsta juniorerna, med school tour och tillväxt alltid legat mig nära hjärtat. 

Tomas Gripenberg

Anna Lindholm

 

Tidigare erfarenheter inom föreningen som elitspelare i damlaget från 2012.


Viktigt för mig i en förening är att skapa bra förutsättningar för att föreningsverksamheten skall fungera bra för alla parter.

 

Anna Lindholm

Joona Hertola

 

Spelat i Dicken juniorer samt herr FM-lag 2012 – 2016.

Att Dickens verksamhet görs fiffigt på långsikt från juniorer till representationslagen. Dicken skall vara ett attraktivt alternativ för barn att idrotta, må bra och få trygg vardag inom sport.  

Joona Hertola

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Back to Top