GrIFK voitti Pirkkolassa ja tasoitti välieräsarjan

05.04.2013

Dicken – GrIFK 17 – 24 (10 – 11)

GrIFK tasoitti välieräsarjan voitolla Pirkkolassa peräti 508 katsojan edessä. GrIFK:n hyvä puolustus- ja maalivahtipeli oli etenkin viimeisellä vartilla Dickenille liikaa. Näin tasainen välieräsarja ratkaistaan viidennessä ottelussa Kauniaisten luolassa maanantaina klo 19:00. Kaikki mukaan kannustamaan Dicken voittoon!

Maalintekijät:

Dicken: Anna Lindahl 7, Alexandra Ahlroth 3, Pernilla Karlsson 3, Annika Näräkkä 2, Anna Lindholm 1, Pia-Stina Pitkäjärvi 1

GrIFK: Christina Rehnberg 5, Johanna Hilli 4, Martina Genberg 4, Betina Lillqvist 3, Ida Martin 3, Carolina Rehnberg 2, Emma Selin 2, Sonja Heinonen 1

LähiTapiola-tähdet:

*** Bianca Eklundh, GrIFK

**   Anna Lindahl, Dicken

*     Christina Rehnberg, GrIFK

Pelaajakommentti:

Bianca Eklundh, GrIFK:
Olimme koko ajan hyvin mukana pelissä, näytimme että halusimme voittaa. Puolustus oli erittäin hyvä.

Valmentajakommentit:

Dicken, Jani Vaskola:
Meillä oli 2. puoliskolla 10 minuutin jakso, jonka hävisimme 7-0 ja peli ratkesi siihen. Puolustus toimi hyvin, mutta pakit tekivät yhteensä vain 8 pelimaalia. Tämä on hyvä playoff-sarja, molemmat joukkueet ovat voittaneet kerran kotona ja kerran vieraissa. Parempi joukkue voittaa maanantaina.