Vieraita Siuntiosta!

Ottelukuva1 scaledKäsipalloliigan toinen kierros näkee päivänvalonsa lauantaina, kun Pirkkolaan saapuu vieraita Länsi-Uudeltamaalta. Siuntion ylpeys SIF marssittaa joukkonsa kentälle ja toivottavasti myös katsomoon keltaisen armeijansa muodossa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi SIF:n kotivoittoon luvuin 30-28, joten revanssihengessä odotettavissa on erittäin tiukka kamppailu.

Hurmoshenkisen valmentajansa Jan Hagmanin johdattamana SIF on onnistunut nappaamaan pisteet Dickenin lisäksi GrIFK:lta ja ÅIFK:lta. Aikaisempia vuosia urheilullisempi ja asenteeltaan kovempi joukkue pystyy hyvänä päivänä haastamaan minkä tahansa liigan joukkueista. Lauantain otteluun SIF tosin tulee niskassaan rankka tappio HIFK:lta, joten odotettavissa on kahta kovempi latautuminen keltapaitojen osalta. Siuntion joukkueesta maaliverkkoja ovat ahkerimmin heiluttaneet kentän oikealla puoliskolla operoivat Dimitry Turchenko (42 maalia) ja järkälemäinen Niki Tuominen (33 maalia).

Kotijoukkueen edellisestä pelistä on jo muutama viikko, jolloin vastassa oli HIFK ja tuloksena kahden maalin tappio. Joukkue onkin saanut nyt hioa kuvioitaan rauhassa ja odotuksissa on jälleen tason nostaminen edelliseen peliin verrattuna. Fokuksena harjoituksissa on edelleen ollut puolustuksen toiminta, sekä nopeat pelin avaukset ja näiden seikkojen kehitystä kannattaa myös seurata katsomosta käsin. Tähän kokonaisuuteen suuren avun on tuonut Tuomas Laitisen paluu joukkueeseen. ”Topi” on tuonut mukanaan rautaisen osaamisen lisäksi hienosti tukea ja rauhaa nuorempien maalivahtiemme Lostedt & Haga tekemiseen.

Joukkueen terveystilanne on hyvä ja parketille saadaan huomenna lähes täysi rosteri, joten siltä osin päästään peliin erittäin hyvissä asemissa. Kotijoukkueen ”kultaista kypärää” pitää hallussaan oikealla laidalla viilettävä Roni Syrjälä 34 maalilla, mutta niskaan hengittää heti joukkueen oma ”Dr Fil”, eli Filip Söderlund 33 maalilla.

Seuraa heitä:

Ottelussa kannattaa ottaa seurantaan vastakkain pelaavat herrat Benjamin Peitsaro ja Niki Tuominen. Kyseessä on varsin klassinen ”nopeus vastaan voima”-tilanne, jossa Peitsaron nopeus ja vikkelyys kohtaa Tuomisen raa-an voiman. Kumpi ominaisuuksista vie voiton?

Ota selvää ja ilmesty Pirkkolaan lauantaina 12.11 klo 16. Liput (10€ / 5€) saat kätevästi verkosta osoitteesta https://shop.dicken.fi/category/35/herrmatcher-msm-och-cupintradesbiljetter-sasongen-2022-23

Laita punaista päälle ja tule Pirkkolaan!

Back to Top