Bogdan Klepa Dickeniin!

KlepaJoukkue on solminut vuoden sopimuksen ukrainalaisen maalivahdin Bogdan Klepan kanssa. Jo kaudesta 2011–2012 Suomessa pelannut Klepa siirtyy joukkueeseen HIFK:n riveistä. 31-vuotias maalivahti on Suomen liigan lisäksi pelannut Slovakiassa ja kotimaassaan Ukrainassa. Suomessa Klepa on edustanut HIFK:n lisäksi Raaseporilaista BK-46:ää.

192 senttinen Klepa tuo kokoa ja kokemusta joukkueen maalille. Läpi uransa nousujohteisesti pelanneesta Klepasta voi syystä odottaa erittäin tärkeää palasta joukkueelle. Klepa siirtyy joukkueen harjoitusvahvuuteen elokuussa.

Joukkueen GM Jukka Kamula kommentoi siirtoa seuraavasti:

”Meillä on ollut tavoitteena löytää kokenut voittava maalivahti tulevalle kaudelle. Tutkimme jo jonkin aikaa ulkomaisia markkinoita, kunnes kuulimme Klepan etsivän uutta joukkuetta. Tämän jälkeen neuvottelut sujuivat nopeasti ja olen todella tyytyväinen, että saamme Bogdanin meille. Viimeisien vuosien ajan on ollut selvää, että kyseessä on yksi liigamme parhaista maalivahdeista. Olen myös varma, että Bogdan pystyy kokemuksellaan auttamaan nuoria maalivahtejamme kehittymään ja ottamaan seuraavan askeleen omilla pelaajapoluillaan”.

Bogdan Klepa kommentoi itse siirtoaan seuraavasti:

”Odotan innolla seuraavaa askelta urallani. Dicken on hyvä joukkue ja ensikaudesta tulee todella mielenkiintoinen”.

klepa2TERVETULOA BOGDAN!

BOGDAN KLEPA

Synt. 1992
CM / KG 193 / 105
Pelipaikka: MV

Aiemmat seurat:
HIFK
BK-46
MHC Štart Nové Zámky (SVK)
ZTR Zaporozhye (UKR)

 

 

Lisätiedot:

Jukka Kamula
General Manager
0505779784
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Back to Top